No Title
cv: 3388 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Projectmanager
Apeldoorn
In overleg
leuke klus

Opleiding

Bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode
Telecommunicatie aan de Hogeschool Enschede

Trainingen:
• Projectmanagement (Prince2)
• Onderhandelen en Conflicthantering, Effectief adviseren, Time management, Groepsprocessen, Writing skills, Individual skills.
• Business planning, Virtuele bedrijven, Financial analysis, Business strategy and organisational behaviour, ISO9000/TQM
• Operation Telecom Management, Internet-Electronic Commerce, Inter- and Extranet concepts
• Telematics in traffic and transport, Mobile communication, Datacom, Voice, Call-centers concepts



Relevante werkervaring (Semi) overheid

Programmamanager
Binnen een grote zorgverlener (8000 medewerkers) in het oosten van Nederland het vormgeven en realiseren van een programma waarbinnen, voor de verschillende productgroepen, nieuwe basisapplicaties in de organisatie neergezet worden. Bovenop deze basisapplicaties dient een schil (portal) geplaatst te worden waardoor een integraal klantbeeld verkregen wordt.
Tevens dient binnen de gehele organisatie gebruik gemaakt te worden van één salaris en financieel pakket (als gevolg van fusies nu meerdere pakketten). Ook dit valt onder de verantwoording van dit programma.
Na realisatie van dit programma zijn alle werkmaatschappijen uniform georganiseerd, volgens centraal omschreven procedures. Alle nieuwe procedures worden getoetst aan ‘interne controle’ voorschriften welke jaarlijks door de accountant worden opgelegd.

Programmamanager
In opdracht van een grote zorgverlener in het oosten van Nederland het vormgeven en realiseren van een programma. Binnen dit programma zijn diensten en producten ontwikkeld die bijdragen aan het realiseren van de vraag van de cliënt (kenmerken; autonomie, zelfgekozen leefomgeving, veiligheid, zekerheid etc). Het programma bestond uit een 7-tal deelprojecten welke aangestuurd werden vanuit het programmamanagement.
Ervaring is opgedaan met het elektronisch plannen binnen de thuiszorg, de planning werd ontsloten middels GPRS techniek naar een PDA.Middels de PDA konden de verpleegkundigen eenvoudig elektronisch uren registreren, welke realtime binnen de backoffice werden verwerkt. Daarbij is een elektronisch klanten dossier (EPD) ontwikkeld welke middels portal technieken naar PDA’s en desktops werd ontsloten. Door portal technieken in te zetten werd klant- en medewerkerinformatie transparant en kon deze eenvoudig worden ontsloten.
Tevens is het callcenter geoptimaliseerd, de verschillende kanalen ‘telefonie’ en ‘Personen alarmering’ zijn gestroomlijnd en op elkaar afgestemd. Van belang voor het callcenter is dat klantinformatie inzichtelijk is, dit om een goede dienstverlening aan de klant te borgen.

Beleidsconsultant
Schrijven van een strategie nota aan de hoofddirectie van de ANWB. In deze strategische nota wordt een aanbeveling gedaan voor participatie binnen een grootschalige internet pilot.

Projectmanager
In opdracht van een ministerie, het schrijven van een projectplan (op basis van de Prince 2 methodiek) om te komen tot een elektronische projectmanagement toolkit voor de agrarische onderwijssector. Dit plan is door een ABKM collega gerealiseerd.

Marketingmanager
In opdracht van IPC en de directie van ABKM zijn een drietal activiteiten ondernomen. Deze zijn:
- het opstellen van een blauwdruk voor een veranderingsproces,
- mede vormgeving aan informatiseringplan,
- leiding geven, en medewerking verlenen aan, de totstandkoming van diverse businesscases vanuit de positie M&S.

Beleidsconsultant
In opdracht van de directie van de Molenaar en Lok groep en ABKM Program Management BV, een strategisch marketingplan met bijpassende samenwerkingsnota opgezet om te komen tot een zorg fabriek.




Telecommunicatie

Projectmanager Interconnectivity Europe
In opdracht van een wereldwijde telecommunicatie aanbieder, verantwoordelijk voor de realisatie van het Interconnectivity Concept in 42 POP’s (Point of Presence) in 12 europese landen, met behulp van 25 (op locatie aanwezige) contactpersonen.
In dit kader zijn tevens de inkooplijnen voor de passieve materialen opgetuigd volgens Single Point of Contact en overgedragen aan afdeling procurement.
Bijzondere kenmerken: de vele buitenlandse bezoeken, de grote cultuurverschillen, de consequenties voor de communicatie en realisatie in een extreem hectische tijd voor de IT en Internet branche.

Projectmanager
Verantwoordelijk bij 1 van de 5 landelijke regio’s van een grote Telecom organisatie voor alle SDH leveringen (actieve equipment voor het glasvezelnetwerk) aan een rayon Zuid-West van een grote Telecom organisatie.

Testcoördinator
Verantwoordelijk bij een grote Telecom organisatie voor:
• De inrichting en coordinatie van de Network Routing Testen,
• De correcte afhandeling van de incidenten en
• Het voorzitterschap van de groep interne en extern gebruikte operators (OLO’s)
Bijzondere kenmerk: intensief gebruik van conference calls.




Overige

Projectleider
Verantwoordelijk voor de implementatie van de Studenten Chip Kaart in opdracht van de bibliotheek van een grote universiteit. Focus op identificatie ter afhandeling van het betalingenverkeer.

Projectmedewerker
Verantwoordelijk voor het functioneel ontwerp van een home device waarmee men smart card betalingen via PSTN en Internet kan doen. Dit op verzoek van een joint-venture van een grote financiële instelling en een grote telecom organisatie.

Projectmedewerker
Medewerker binnen het project ‘rekening rijden’ van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, waarbij de mogelijkheden van het gebruik van een card onderzocht zijn.
Medeverantwoordelijk voor de leverancierselectie, met als verantwoordelijkheid de beoordeling van de toepasbaarheid en betrouwbaarheid van de geboden simulaties en simulatie-technieken.

Consultant
Verantwoordelijk voor de resultaten van het onderzoek om de smart card toe te passen binnen de truck systemen van een groot Truck productie bedrijf. Belangrijk aspect in deze is de Security en Control.

Consultant
Verantwoordelijk voor het herschrijven van de specificaties van de Chipper in gebruik bij bibliotheken zodanig dat deze ook ter identificatie gebruikt kunnen worden.