No Title
cv: 5553 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Commercieel medewerker SAP/Basware
Zoetermeer
in overleg
opdracht

OPLEIDINGEN:
Periode: Opleiding Diploma
1994 - 1994: Klantvriendelijk functioneren ja
Het juiste zakelijke telefoongesprek ja
1989 - 1989: Autocad Basic ja
1989 - 1990: Piping - Tekenaar/Autocad ja
1985 - 1987: MEAO- Economie 2e jaar afgerond
1983 - 1984: MAVO-4 ja
1979 - 1984: HAVO-4 -


Vaardigheden:
* Windows NT/2000/Office -> SAP R3 modules voor transacties op PS en IM niveau via PS en apart ook op Purchase Order niveau en alle Account Assignments, Asset Class niveau t.b.v. Onderhoud van Assetnummers,Log entry.
* -> SAP R3 modules voor transacties op Vendorniveau en Masterdata, kennis van Purchase Orders.
* Busines Objects,Interne Software. T.b.v. beheer klantgegevens/diensten, BSCS,
* Autocad ( Autodesk )


WERKERVARING:
Periode : 2007 - heden
Functie: Commercieel medewerker
Bedrijf: Kanta BV
Kanta verkoopt als Brezan Automaterialen vestiging via bestellingen of winkel bezoeken alle onderdelen die in de aftermarket geleverd worden.

De functie hield in advies, verkoop, planning van ritten.

Veldwerkzaamheden hielden in o.a. De fysieke leveringen van bestelde onderdelen ten behoeve van reparatiewerkzaamheden/periodiek onderhoud aan voertuigen met conventionele verbrandingsmotoren hetzij diesel of benzine, oplossen van problemen of optioneel vreemd inkopen om de klant toch van dienst te kunnen zijn wanneer levering uit voorraad niet direkt mogelijk is.

Winkel werkzaamheden : bedienen van klanten ( bedrijven/particulieren ) vanuit een breed assortiment die in verscheidene databases online categorisch zijn ingedeeld. Van motoronderdelen, aandrijflijn, stuurinrichting, ophanging tot en met chassisdelen

Met behulp van parate kennis onderdelenkeuze uit het assortiment ( verscheidene databases online raadplegen ) adviezen geven aan de klant..
Assistentie verlenen aan andere vestigingen binnen de Franchise organisatie Kanta B.V.
Applicaties : Windows + applicaties in de autobranche


Periode: 2004 - 2006
Functie: Medewerker Accounting.
Bedrijf: T-Mobile
Verzorgen van specificaties in Excel op aanvraag + overige werkzaamheden die voortvloeien uit het inbound telefoonverkeer .
Het bewaken van de verdere voortgang van de facturen in omloop in de vorm van "debiteurenbeheer" naar de organisatie toe, tot aan de betaling.
Boekingen doen in SAP/Basware met een sturing binnen de structuur van PS.De sturing direkt naar PS op WBS niveau, via Purchase Orders, Costcenter niveau in combinatie met een recente account assignment of zelfs volledig naar investeringsposities.


Periode: 2000 - 2004
Functie: Medewerker Asset accounting
Bedrijf: T-Mobile
Vaste taken: Costcontrolling, Investment Management, Projectbeheer en Rapportage op aanvraag.
Het monitoren en de ontwikkeling bewaken van de budgetten.
Actie planning maken voor projecten op budgetniveau.
Het actief beheren van Projecten : aanmaken van projectnummers, het aanbrengen van WBS elementen en koppelen van juiste elementen aan de juiste investeringsposities.
Fungeren als intermediair tussen Finance Accounting / Controlling en Technology ten behoeve van Project nummer/ID herkenning bewaken van budgetverdeling en in kaart brengen van budget voor de investeringsposities binnen IM t.b.v. de koppeling aan PS.
Factureren voor Nokia, Coderen en boeken en de bewaking van de tussenrekeningen en het aanmaken van Assetnummers of volgens Purchase Orders met die zelfde sturing.
Opgevolgd door de vervolgens ingegaande procedure waarbij sturingen plaats vond in de structuur van PS

Periode: 1999 - 2000
Functie: Medewerker Crediteurenadministratie
Bedrijf: Orange
Verantwoordelijk voor de afhandeling van de Consultancy facturenstroom en bijbehorende processen ontwikkelen. Het betaalbaar stellen van facturen na benodigde goedkeuringen.
Het bewaken van de verdere voortgang van de facturen in omloop in de vorm van "debiteurenbeheer". Optreden als collector t.b.v. uitstaande vorderingen, treffen van betalingsregelingen, monitoren van voortgang en actief handelen in de klantdatabase.
Hierbij is het actief beheren van een account ( Statusmutaties ) aan de orde geweest.

Periode: 1998 - 1999
Functie: Collector
Bedrijf: Eurocollect
Werkzaam als "collector"in de detachering tbv actieve debiteurenbeheer bij Sony 2Connect.
Opvolging en afhandelen van uitstaande vorderingen bij klanten. Accountstatus bepalen aan de hand van betalingshistorie en laten doorvoeren en het aanvragen van incassodiensten.
Tevens commercieel/administratieve kracht op het hoofdkantoor met werkzaamheden zoals het opvangen van in en outboud telefoonverkeer, opstellen van offertes en het uiteindelijk binnen halen van opdrachten.

Periode: 1994 - 1998
Functie: Medewerker callcenter Inbound/Outbound
Bedrijf: Perfect Call, SNT
Advertentie verkoop Gouden Gids, Telemedia ( De telefoongids ), Afspraak regelen voor accountmanagers. Inbound projecten van o.a. Zorgverzekeraars en andere Outbound projecten in de zakelijke dienstverlening.
Periode: 1993 - 1994
Functie: Operator
Bedrijf: Maas
Commerciële runnen van warme en koude automaten, verdeeld over 3 objecten. Bijhouden van administratieve handelingen voor omzet en voorraad. Verantwoordelijk voor techniek, onderhoud en kleine reparaties


Periode: 1990 - 1992
Functie: Cad-tekenaar
Bedrijf: Detacheringsbureaus
Het verzorgen Lay outs volgens klantstandaard op multi disciplinair niveau. Conversie werkzaamheden bij ingescand materiaal om binnen Autocad op "Grid" op te leveren.
Klanten waren Shell, Exxon/Esso, NAM, Neste Chemicals, GE Plastics, Heineken Zoeterwoude, Fuji, Campina,

Periode: 1989 - 1989
Functie: Administratie medewerker
Bedrijf: Postbank N.V.
Medewerker Internationale Postwissels. Het verzorgen registratie ingekomen bedragen en communicatie met andere Postbank vestigingen ten behoeve van de updaten van gegevens afdeling Internationale postwissels.

Periode: 1987 - 1989
Functie: Administratie medewerker
Bedrijf: ASB Uitzendbureau
Junior medewerker Crediteurenadministratie.Het verzorgen van archiveren, invoeren van facturen.