No Title
cv: 7819 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sConsultant, Projectleider Telecom
Punthorst
in overleg
Freelance opdrachten in de telecom


Telecom consultancy, projectmanagement, projectbegeleiding en projectadvisering, telecombeheer of het inrichten van telecombeheer, offertebeoordeling of ondersteuning bij aanschaf van nieuwe VoIP systemen, ontwerp van complexe (VoIP) systemen en/of netwerken, optimalisering of modernisering van de huidige (PABX of VoIP) situatie, kostenbesparing in vaste- en mobiele communicatie, interim management.

Projectmanager bij PANalytical: Implementatie en uitrol van een Cisco VoIP systeem over twee vestigingen Almelo en enkele buitenlandse vestigingen.

Consultant Telecom bij Enexis: Enexis neemt meerdere telecom/datacomdiensten c.q. verbindingen af onder andere t.b.v. telemetrie (monitoring van stations t.b.v. Bedrijfsvoering), differentiaalbeveiligingen, grootverbruikmetingen, (back-up) telefonie, toonfrequentsturing etc. Voor de verschillende diensten die worden afgenomen moeten alternatieven worden ingezet op basis van glasvezel technieken, IP verbindingen en GPRS verbindingen. Als consultant ondersteun in dit project.

Consultant Telecom bij Enexis: Opdracht om vaste telefonie te vervangen op alle (24) kantoorlocaties en de vervanging van alle callcenters van Enexis.

Projectmanager Trias Jeugdhulp: Implementatie en uitrol van Avaya VoIP telefonie op meerdere vestigingen van Trias Jeugdhulp.

Consultant Telecom bij Enexis: Voor het centraal meldpunt storingen van Enexis de bestaande Voice Responce Systemen opnieuw aanbesteden en uitbreiden met SMS functionaliteit.

Consultant bij Trias jeugdhulp: Onafhankelijk van bestaande leveranciers een migratie pad telecom uitzetten, waarbij met name gekeken werd naar optimalisatie en gedeeltelijk vervangen van het bestaande netwerk, hergebruik van middelen en besparen op huidige telecom kosten.

Freelance projectmanager Co-hosting bij reggefiber ttH BV
Binnen Reggefiber een co-hosting omgeving cre�ren t.b.v. derden.

Freelance adviseur bij Gemeente Stadskanaal en Vlagtwedde
In samenwerking met www.telecomvisie.nl de twee gemeentes ondersteunen met inkopen van een nieuw telefonie systeem.

Freelance adviseur telecom bij Trias jeugdhulp
Trias jeugdhulp heeft een groot aantal locaties binnen Overijssel. Door middel van het inventariseren van de totale telecommunicatie behoefte in combinatie met de huidige voorzieningen, wordt uiteindelijk door een uiteenzetting in een adviesdocument een stappenplan gekozen hoe Trias jeugdhulp zijn telecom behoefte in de toekomst gaat invullen.

Eigenaar ConventCom
ConventCom is een bureau dat zich bezig houdt met advies, beheer en ondersteuning op het gebied van telecommunicatie en richt zich op de midden- en grootzakelijke markt. Voor meer informatie, kijk op de website http://www.conventcom.nl

Freelance Projectmanager ICT bij Reggefiber
nieuwbouw Reggefiber in Rijssen, Co�rdinatie en controle op het design van het datacentrum, audio visuele middelen, toegangscontrole systemen, kantoornetwerk, VoiP en de fysieke verhuizing van IT systemen (kantoorautomatisering business en operational support systemen) en verhuizing van alle werkplekken (data inclusief IP telefonie)

Freelance Projectmanager voor Telecom Visie (implementatie telefonie) bij Movir
Implementatie van een Mitel VoIP systeem binnen de Movir organisatie. In samenwerking met Telecom Visie

Freelance Projectmanager ICT bij Enexis
- In opdracht van Innervate (www.innervate.nl): inrichting ICT (data, wireless data, telefonie en videoconference) hoofdkantoor Enexis in Rosmalen.

Freelance Consultant bij Essent Netwerk (nu Enexis)
- Inventarisatie telefonie en Calamiteitenplan telefonie voor bedrijfsvoering (BVC) en meldpunt storingen (CMS) Zwolle en Weert

Hoofd at Essent Kabelcom (later @Work en @Home nu Ziggo)
Hoofd Installatie, Service en Beheer: Leidinggevende van een groep (22, met name technische) medewerkers die samen verantwoordelijk waren voor alle telefonie diensten (12000 poorten), telemanagement diensten en data infrastructuur voor de grootzakelijke klant Essent.

Coordinator/systeemspecialist bij Essent Kabelcom
Coordinatie van een groep systeembeheerders met als hoofdtaak het beheer van enkele grote Ericsson MD110/consono netwerken (5000 poorten)

Projectmanager bij NV Castel
Projectmanager: Belast met projectleiding van onder andere ISDN30, glasvezel access producten, PABX leveringen en (Nortel) Centrex leveringen.

Leveringmanager bij NV Castel
Verantwoordelijk voor alle leveringen op het gebied van telefonie.

Systeemspecialist telefonie (MD110 etc.) bij IJsselmij, EDON Business Unit Cai-Telecom en CasTel
O.a. Beheer GSM, mobilofonie netwerk, Trunking netwerk, MD110 netwerken van Ericsson, Philips PABX-en, Siemens PABX-en etc..